I JCI har man hvert år 2 nationale og 2 internationale kongresser.

 De 2 danske kongresser varer en weekend (f.o.m. fredag t.o.m. søndag) og ligger henholdsvis i sidste weekend i marts – Forårskongressen (FK) og første weekend i oktober – Nationalkongressen (NK).

De 2 internationale varer derimod op mod en hel uge, men som på de danske kan man nøjes med enkelte dage, så man ikke nødvendigvis skal tage en uge ud af kalenderen. De ligger typisk medio juni – Europakongressen (EC) og primo november – Verdenskongressen (WC).

 På disse kongresser er der kørt i stilling til nogle dage med fuld energi, engagement og toppen af dansk og internationalt erhvervsliv. Begge de danske kongresser starter med et erhvervsseminar, hvor bl.a. Stine Bosse, Troels Lund Poulsen, Christina Hembo og mange flere har holdt oplæg. Derudover er der et overflødighedshorn af workshops, debatter og andre meget givende tilbud – det er bare at vælge hvad man helst vil.

Der er også tradition for networking i mere uformelle omgivelser til de to fester der er, en gallamiddag, hvor man enten har awardshow, hvor de afdelinger, medlemmer eller eksterne partnere, der har gjort en exceptional indsats for JCI i det forgangne år (på FK). Blandt andet har vi i Mariagerfjord haft den ære, at vi i 2013 vandt awarden for ‘Årets Senior’. I efteråret (på NK) kåres årets TOYP (Ten Outstanding Young Persons of the world) i Danmark, som også er en international anerkendelse. I Danmark er den tidligere gået til Simi Jan (2012 – journalist TV2), Caroline Wozniacki (2009 – tennisspiller), Jørgen Vig Knudstorp (2007 – adm. direktør, Lego), Outlandish (2006 – rap/pop gruppe), Louise Gade (2003 – borgmester) og mange flere.

Kort fortalt, så har kongresserne 4 hovedformål:

– National planlægning af strategien for JCI Danmark det kommende år.

– Networking med andre JCI’ere og topfolk fra det Danske erhvervsliv.

– Personlig og faglig udvikling gennem seminarer og kurser.

– At have det sjovt sammen med andre ligesindede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *