Samarbejdspartner

I JCI Mariagerfjord har vi en række mange årige samarbejdspartnere i erhvervslivet i forbindelse med vore forskellige aktiviteter. 

Vi har ofte brug for samarbejdspartnere og sponsorer i forbindelse med de forskellige aktiviteter og arrangementer vi arbejder med.

Som samarbejdspartnere sikres du omtale og synlighed.

 

Medarbejderudvikling

I JCI Mariagerfjord har vi gennem tiden haft mange medlemmer hvis medlemsskab var en del af en lønpakke/aftale.

Gennem JCI udvikler vi os personligt og professionelt gennem de aktiviteter vi deltager i eller selv arrangerer. Det spænder fra at være tryk ved at rejse sig i en forsamling og præsenterer sig selv og sin virksomhed til udvikling af fx. leder- eller salgskompetencer.
I JCI er der gode uddannelsesmuligheder. Vi har eksempelvis et samarbejde med Insigths Danmark omkring udarbejdelse af personlighedsprofiler, ligesom der tilbydes en række kurser og træninger indenfor fx. salg, præsentation, samarbejde og meget andet.
Især for mindre virksomheder, giver JCI mulighed for billig, men kompetent efteruddannelse og udvikling af medarbejdere.

Har du en medarbejder eller kender en fra din arbejdsplads der kan bruge et lille skub til at gøre en forskel for sig selv og andre, så tøv ikke med at kontakte JCI Mariagerfjord.

Netværk

Med en repræsentant hos JCI Mariagerfjord lukkes op for et lokalt, landsdækkende og internationalt netværk. De personlige relationer er guld værd når man driver virksomhed i dag og med de særlige relationer der opbygges via samarbejde og aktiviteter i JCI er der altid viden og hjælp at hente uanset om det gælder en kontakt i en bestemt branche eller virksomhed eller viden indenfor et bestemt felt.