JCI Mariagerfjord

I JCI Mariagerfjord er vi pt ca 15 aktive juniorer.

Vi mødes den 2. tirsdag i hver måned. Vores møder indeholder bl.a. virksomhedsbesøg, foredrag og intern læring. Desuden har JCI Mariagerfjord tradition for årligt, at afholde to større projekter, som planlægges og tilrettelægges under møderne. Den 1. lørdag i juni afvikler vi Ølfesten i Hobro. Om efteråret afholder vi Leaders Corner som er et netværksarrangement. Vi har I nogle år også haft julehjælpsprojektet "Hjælp os med at hjælpe andre" med indsamling af varer til uddeling blandt udsatte familier.

For yderligere info tjek vores Profilbrochure

I JCI Mariagerfjord har vi en bred sammensætning af vores medlemmer. Vi repræsenterer et bredt udsnit af unge handlekraftige mennesker i Mariagerfjord Kommune. Vores gennemsnitsalder er midten af 30’erne – men er åbne for optag af alle mellem 18 og 40 år. Når et medlem bliver 40 år, så ryger man ikke automatisk ud, men overgår til senior medlem. Her er prisen for medlemskabet en anden og man bliver får lidt ændrede rettigheder.

Erhvervsmæssigt dækker vi også bredt, lige fra pædagoger til bankrådgivere, fra studerende til selvstændige. Derudover er vi en del af et regionalt, nationalt og internationalt netværk, så har man et erhvervsmæssigt spørgsmål, så kan man være helt sikker på, at der er minimum én i organisationen, som gerne vil give en et godt råd - uanset branche.

I JCI Mariagerfjord er vi kendte for, at være en meget social afdeling – vi har et rigtig godt sammenhold, som også andre afdelinger lægger mærke til. Selvfølgelig er der afdelinger, hvor det primære fokus ligger på, at man skal have noget erhvervsmæssigt med sig hjem fra hvert møde. Hos os går vi meget op i, at man også kan få noget personligt med hjem fra de møder man har deltaget i. Vi har eksempelvis været ude og dykke med hajer, været til interaktivt, provokerende teater, dyrket teatersport, vi afholder taler- og debat konkurrencer, og meget andet.

På det erhvervsmæssige, gør vi meget for, at komme på virksomhedsbesøg - vi har blandt andet været på besøg hos Glud & Marstrand, og vi arbejder på, at komme på besøg hos Vestas. Derudover lærer vi som medlemmer rigtig meget om ledelsesstile gennem vores forskellige projekter – læs mere om dem på projektdelen af denne hjemmeside.

Hvis du vil vide mere, eller gerne vil med som gæst til vores næste spændende møde, så kontakt os endelig enten på kontakt formularen eller på mec@jci-mariagerfjord.dk og vi vil vende tilbage indenfor en uge.

Her kan du lære mere om JCI

JCI er forkortelsen for Junior Chamber International, som er en verdensomspændende upolitisk og ikke religiøs forening for driftige mænd og kvinder i aldersgruppen 18 – 40 år.

JCI er forankret i det lokale, det nationale og Internationale, med læring, kongresser og traditioner som udøves på alle tre niveauer.

JCI er en organisation som giver medlemmerne mulighed for at udfordre sig selv ledelsesmæssigt, fagligt og intellektuelt.