Ny bestyrelse

JCI Mariagerfjord har fået ny formand i Pia Nørgaard Kristiansen, der på afdelingens Generalforsamling d. 9/1 overtog hvervet efter Finn Uldael Jensen.

Pia Nørgaard Kristiansen arbejder til daglig som Sales Controller på Grundfos i Bjerringbro og færdiggør i 2018 sin HD i organisation og ledelse, og ser sit formandsår som meget relevant i forbindelse med hendes fremtidsplaner. “Som formand i JCI får du en platform til at prøve dine lederkompetencer gennem nogle praktiske ledelsesopgaver, og får derigennem nogle færdigheder, som du kan tage med dig ud i erhvervslivet efterfølgende” fremhæver Pia, og fortsætter ”Generelt er der utrolig mange udviklingsmuligheder i JCI inden for eksempelvis ledelse, kommunikation og personlig udvikling.”

Ølfest og erhvervsseminar

I JCI Mariagerfjord går de et spændende år i møde, hvor et af højdepunkterne uden tvivl bliver Ølfest i det Røde Pakhus d. 2. juni. ”Vi er utrolig glad for at kunne byde velkommen til Ølfesten igen efter et års pause”, siger Pia Nørgaard Kristiansen, der derudover fremhæver efterårets erhvervsseminar om iværksætteri, som et kommende spændende lokalt arrangement.

JCI Mariagerfjords bestyrelsen 2018 består af:

LP Pia Kristiansen

IPP Finn Uldael Jensen

DP Jimmi Munk Hjort Andersen

Marianne Bjørn

En del af bestyrelsen 2018 i gang med arbejdet med handlingsplaner og mål for året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *