Bliver du husket af de mennesker, du møder?

Bliver du husket af de mennesker, du møder?
Husker de dig, dit produkt eller din virksomhed?

Om det er til netværksmødet, som sælger, eller til en fest har vi ofte brug for at præsentere os selv på ganske få sekunder eller minutter.

Denne aften får vi input fra, og træning af salgstræner Per Topp. Og du får en ny elevatortale med hjem.

Aftenen indledes med aftensmad hvorefter Per holder et indlæg om at pitche. Dernæst er der sat tid af, til at arbejde med din elevatortale og til feedback på din nye forbedrede salgstale.

FORELØBIG DAGSORDEN:

18.00 Velkomst og spisning

18.45 Oplæg v/ Per Topp – hvordan udvikler man en kick-ass elevatortale (til brug ved netværksmødet, når man repræsenterer sin virksomhed/forening eller skal præsentere et produkt)? Oplægget følges op af workshop hvor deltagerne arbejder med deres egen elevatortale og afslutningsvis feedback på de nye elevatortaler – enten i plenum eller i grupper afhængig af deltagerantallet.

20.45 Lidt om JCI Mariagerfjord, kommende arrangementer mm.
21.00 Optagelse af nyt medlem
21.30 Netværk
22.00 Tak for i aften.

Arrangementet er gratis for medlemmer og nye gæster. Husk dog tilmelding af hensyn til forplejning. Øvrige gæster er velkomne til den beskedne pris af kr. 100.

For at deltagerne får mest muligt ud af workshoppen, er der denne aften begrænset deltagerantal.

Tilmeld dig på www.jci-mariagerfjord.nemtilmeld.dk/29

Om oplægsholder Per Topp:
Per Topp har siden 2010 primært beskæftiget sig med rådgivning og træning inden for salg, mersalg, gensalg, personlig gennemslagskraft, salg via rådgivning, effektive salgsredskaber m.m.. Per arbejder med metoder og forløb, der både skaber tryghed og overrasker. På den måde får modtagerne tid og ro til at få ny inspiration, samt blive nysgerrige ift. positive forandringer i deres daglige arbejde og udfordringer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *