Netværksmøde om stress

Hver dag er utallige dansker sygemeldt med stress. Det er selvfølgelig et stort problem for den stressramte selv, dennes familie, arbejdsgiver og samfundet som helhed. Til JCI Mariagerfjords maj-møde får vi en indføring i nogle af de faktorer der giver stress og hvordan man kan forebygge det – både som leder og som medarbejder.

Tag din kollega eller chef under armen og bliv meget klogere på stress, når erhvervspsykolog Tue Isaksen, Arbejdsmiljøcentret giver sit bud på hvad der skal til, for at forebygge og håndtere stress på danske arbejdspladser.

Mange har selv været udsat for stress eller har set kolleger, venner eller andre i deres omgangskreds gå ned med flaget. Arrangementet henvender sig med sit indhold både til dig som er leder og dig som er medarbejder, idet Tue bl.a. kommer ind på hvilken indflydelse nutidens ledelse eller mangel på samme har i forhold til stress, ligesom han vil berøre hvordan medarbejderes selvledelse og ønske om frihed og individualisering også har indflydelse.

Alle er meget velkomne til arrangementet d. 9. maj kl. 18 – husk tilmelding

https://jci-mariagerfjord.nemtilmeld.dk/

Vi starter aftenen med velkomst og aftensmad, hvorefter Tue Isaksen holder sit oplæg. Herefter er der tid til spørgsmål og debat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *