JCI Mariagerfjord til Verdenskongres i Quebec

I slutningen af oktober pakkede Mette From fra JCI Mariagerfjord kufferten for at deltage i JCI’s verdenskongres, der i år blev afholdt i Quebec Canada. Verdenskongressen er den event, hvor JCI’ere fra hele verden samles for at netværke samt vælge næste års verdenspræsident og internationale ledelse. Således var også en dansk delegation på 16  JCI’ere draget afsted til Canada heriblandt Mette From.

 

Mette From Christensen repræsenterede JCI Mariagerfjord ved JCI Verdenskongres i Quebec i Canada
Mette From Christensen repræsenterede JCI Mariagerfjord ved JCI Verdenskongres i Quebec i Canada

Internationalt Netværk

Mette har efterhånden deltaget i en række internationale kongresser bl.a. Verdenskongressen i 2014 i Leipzig og i 2015 i Japan og desuden Europakongressen i Malta i 2015, og når man spørger hvad hun får ud af det, er svaret klart: ”Mit vigtigste udbytte er klart et større og bedre netværk både nationalt og internationalt. Jeg glæder mig til at se venner fra hele verden, og så at høre, hvad der det kommende år bliver fokuspunkter i JCI. I Canada var de største oplevelser at heppe på danske Sabrina fra JCI Amager, der vandt konkurrencen som verdens bedste taler samt key-note speaker Chris Hadfield, en canadiske astronaut. Og så pre-touren ikke at forglemme – en rundrejse i Canada før selve kongressen med deltagere fra bl.a. Danmark, Island, Sverige, Tyskland og Letland.”

 

Nye eventyr venter i 2017

Mette, der til daglig er bogholder i et stort firma i Randers har allerede haft kalenderen fremme for at booke JCI-oplevelser ind i 2017. Her står den udover mange danske arrangementer, på Europakongres i Basel og Verdenskongres i Amsterdam og det lader til, at hun denne gang får følgeskab af et par andre fra JCI Mariagerfjord.

Den danske delegation ved JCI Verdenskongres 2016, Quebec Canada
Den danske delegation ved JCI Verdenskongres 2016, Quebec Canada

Fakta om JCI:

JCI Mariagerfjord har pt 12 juniormedlemmer og et antal seniormedlemmer. Der er fast afdelingsmøde 1. tirsdag i hver måned og gæster er meget velkomne. JCI er en verdensomspændende netværksorganisation med mere end 200.000 junior-medlemmer mellem 18 og 40 år, heraf er der i Danmark ca. 650 medlemmer. JCI’s mission er at tilbyde udviklingsmuligheder til unge handlekraftige mennesker, der gør dem i stand til at skabe positiv forandring for sig selv og samfundet. JCI har i den forbindelse siden 1954 været samarbejdspartner med FN bl.a. omkring indsamling af penge til myggenet for beskyttelse mod malaria.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *