Allan Woods ny Senior Præsident i JCI Danmark

PRESSEMEDDELELSE                                                                 

Allan Woods ny Senior Præsident i JCI Danmark

Allan Woods blev ved JCI's Forårskongres udnævnt som præsident for seniorerne i JCI Damark.
Allan Woods blev ved JCI’s Forårskongres udnævnt som præsident for seniorerne i JCI Damark.

Ved dette års JCI Forårskongres i Thisted blev det lokale medlem af JCI Mariagerfjord, Allan Woods, valgt til Senior Præsident i JCI Danmark.

”Min hovedopgave er at tilskynde juniormedlemmer, som runder de 40 år til at forblive aktive i deres nye egenskab som seniormedlemmer til glæde og gavn for både dem selv og deres yngre JCI-kollegaer” udtaler Allan Woods, som tilføjer ”at opgaven indebærer desuden at styrke samarbejdet mellem juniorer og seniorer i JCI Danmark.”

JCI Mariagerfjords lokale Præsident Finn Uldael udtaler: “Allan er et særdeles aktivt medlem, der gerne deler ud af sin viden og erfaring, uanset om vi arrangerer projekter, kongresser eller afdelingsmøder. Han er stort set altid at finde på de nationale kongresser og har et stort internationalt netværk efter at have deltaget på såvel Verdenskongres, Europakongresser og senest på COC Academy i Estland for at lære mere om at arrangere større events. Allan har siden 2003 været et aktivt medlem af JCI og blev af JCI Danmark i 2014 udnævnt til årets seniormedlem. Hertil har han to gange været med til at vinde awards for bedste JCI business-projekt ”Ølfest”, som vi afholder hvert år i Det Røde Pakhus på havnen i Hobro.”

JCI Mariagerfjord består af 15 medlemmer, som i velkendte rammer blandt venner og ligesindede, kan prøve kræfter med ny læring og få målrettet personlig uddannelse, bl.a. igennem deltagelse i projekter af erhvervs- eller samfundsmæssig karakter, akademier, kongresser, kurser, m.m., og derved udvikle sig fagligt, personligt og ledelsesmæssigt. JCI Mariagerfjord er en åben upolitisk organisation, der gerne introducerer nye interesserede til at lære mere om ideen bag JCI.

 Fakta om JCI:

JCI er en verdensomspændende netværksorganisation med mere end 200.000 juniormedlemmer mellem 18 og 40 år, heraf er der i Danmark ca. 850 medlemmer. JCI’s mission er at tilbyde udviklingsmuligheder til unge handlekraftige mennesker, der gør dem i stand til at skabe positiv forandring for sig selv og samfundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *